Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 5,00 - € 12,00

Producent

Producent

Biologische Balsamico Azijn

Balsamico Bio Azijn - Balsamico Azijn van Modena met Bio zegel

Hier kunt u een uitstekende biologische balsamicoazijn kopen - Aceto Balsamico di Modena met biologische afdichting - van de beste Italiaanse azijnfabrikanten.

Lees verder

Actieve filters

Wat is biologische balsamico-azijn?

De Biologische Balsamico Azijn wordt geproduceerd uit een selectie van biologisch geteelde druiven en volgens de specificaties van de "BGA-specificatie". De (biologische) certificering garandeert dat consumenten voldoen aan de hoogste eisen van ecologische productie. Biologische balsamico-azijn is de ideale azijn voor dagelijks gebruik op salades, gekookte en rauwe groenten, vleesgerechten en veel traditionele Italiaanse recepten.
Net als balsamico-azijn wordt ook biologische balsamico-azijn geproduceerd zonder toevoeging van suiker . Omdat het een biologisch product is, wordt het verkregen met uitsluitend natuurlijke producten , dus zonder gebruik van

  • Pesticiden, insecticiden en herbiciden.
  • genetisch gemodificeerde organismen (GGO)

Het biologische zegel

Het biologische zegel bevestigt dat de balsamicoazijn is geproduceerd in overeenstemming met de vereisten van EU-verordening nr. 834 van 2007 . De organische zegel bevindt zich op het voor- of achteretiket van de fles en bestaat uit een gestileerd blad, waarvan de middenrib en bladrand zijn gemarkeerd met witte sterren op een groene achtergrond.

Is organische balsamico een "echte balsamico"?

Biologische balsamico-azijn voldoet aan alle strenge eisen voor balsamico-azijn. Het wordt daarom uitsluitend vervaardigd in de Italiaanse provincies Modena en Reggio Emilia. Het is dus in alle opzichten een echte balsamico .

Giusti biologische balsamico-azijn

Giusti Biologische Balsamico Azijn wordt alleen geproduceerd met most en gerijpte wijnazijn, die uitsluitend afkomstig is uit biologische teelt en gerijpt is op Franse eiken vaten.
De biologische balsamico azijn van Giuseppe Giusti is geurig en pittig, heeft een goed azijnzuur, wat te danken is aan de zoetheid van de gekookte most is gebalanceerd.
Raw geserveerd is het ideaal voor klassieke salades en Capri-salades . Deze balsamico-azijn kan ook worden gebruikt als dressing voor vlees.

ONTDEK GIUSEPPE GIUSTI ACETO BALSAMICO

I Solai Biologische Balsamico Azijn

De Italiaanse azijnproducent "I Solai" heeft ook een volledig biologische lijn van balsamico-azijn uit Modena ontwikkeld. De Aceto Balsamico di Modena IGP "Sigillo Verde" (Groene Zegel) is de eerste biologische balsamico-azijn die gekookte druivenmost gebruikt in plaats van wijnazijn als eerste ingrediënt (druivemostgehalte van meer dan 50%). Het is een balsamico-azijn met een uitgebalanceerde en harmonieuze smaak die perfect past bij salades, vis, omeletten, gekookt en geroosterd vlees.

ONTDEK I SOLAI ACETO BALSAMICO

Biodynamische balsamico-azijn: het nieuwe tijdperk van biologische balsamico-azijn

Biodynamische balsamico-azijn is een gecertificeerde biologische balsamico-azijn, waarvan de productie aan nog strengere criteria is onderworpen dan die van de biologische teelt. In feite worden de druiven waaruit de most bestaat die wordt gebruikt om Aceto Balsamico di Modena te maken, uitsluitend geteeld met natuurlijke meststoffen. Het doel van biologisch-dynamische landbouw is het behoud van de biodiversiteit van dieren en planten.
In onze online winkel kunt u de biologisch-dynamische Aceto Balsamico di Modena van de Italiaanse azijnfabrikant I Solai kopen.
Deze twee biologisch-dynamische voedingsmiddelen zijn gelabeld met het biologische zegel en zijn geproduceerd in overeenstemming met de teeltrichtlijnen van de Demeter Association.