Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 1,00 - € 10,00

Regio van de Producent

Regio van de Producent

Producent

Producent

Bio

Bio

Peulvruchten en peulvruchtensoepen van hoge kwaliteit: online winkelen

Peulvruchten en Peulvruchtensoepen

Peulvruchten en Peulvruchtensoepen worden al lang van onze tafel uitgesloten omdat ze ten onrechte worden beschouwd als arme en moeilijk verteerbare producten.
In de afgelopen jaren zijn peulvruchten nieuw leven ingeblazen door de moderne voedingswetenschap die het gebruik ervan aanbeveelt als alternatief voor dierlijke eiwitproducten.
In Peulvruchten en Peulvruchtensoepen is er een hoge concentratie aan eiwitten, koolhydraten en zetmeel, die bijdragen aan de rijkdom aan vezels en het gebrek aan schadelijke stoffen voor het lichaam zoals verzadigde vetten en urinezuren.
Daarom moeten peulvruchten worden beschouwd als belangrijke elementen voor een gezond en correct dieet; dankzij hun grote eiwitinname zijn ze bijzonder geschikt om te voldoen aan de behoeften van een gezond organisme.
Natuurlijk drogen behoudt de smaak en organoleptische eigenschappen van peulvruchten . Dit is een oude conserveringsmethode die het natuurlijke en authentieke product in de loop van de tijd behoudt, volledig vrij van conserveringsmiddelen.

Actieve filters