Delfino

Delfino

Het Delfino werd opgericht in 1956, opende een klein laboratorium voor conserven zoals Pasquale Battista in Cetara, die voornamelijk bestond uit ansjovis.
Het bedrijf Delfino beheert gegarandeerd elke dag en breng echte producten aan uw tafel nog steeds de selectie van grondstoffen, product controle, verwerking en bereiding plaatsvinden in het goed uitgeruste laboratorium < in="" al="" die="" jaren="" is="" er="" niets="" veranderd="" br=""> Ze werken onder maximale controle op producten met hoge kwaliteitsnormen te waarborgen.
de passie en liefde voor het werk met een absoluut familiaal karakter is een van de eigenaardigheden van het bedrijf Delfino.
Alle Delfino Battista producten zijn strikt van conserveringsmiddelen en chemische additieven, om vrij te krijgen over hun kwaliteit en natuurlijke smaak.
de eenvoudige en natuurlijke ingrediënten en een proces dat opzichten de beste tradities van Cetara, maken alle producten die zeer geschikt voor een gezonde en evenwichtige voeding.
verwerkingsmethode volledig handgemaakte, waardoor bewerkingen zoals product conservering met de handmatige uitvoeringsvorm valuta worden toevertrouwd.

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)