Frescobaldi

Frescobaldi

Het bedrijf Frescobaldi belichaamt de essentie van Toscane, zijn buitengewone roeping voor wijnbouw en olijventeelt dankzij de diversiteit van zijn gebieden. Het unieke van Frescobaldi komt voort uit de diversiteit van zijn landgoederen, wijnen en extra vergine olijfolie die een caleidoscoop van aroma's en sensaties uitdrukken.

Lees verder

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Achter elke Frescobaldi-wijn voel je het sterke hart van de mensen, agronomen en oenologen die de wijngaard leven om elk detail te begrijpen. Hun kunst vereist de strikte regel van respect voor de Toscaanse traditie, die ook leidend is bij de keuze van innovatieve oplossingen.
Laudemio Frescobaldi extra vierge olijfolie vertegenwoordigt de maximale expressie van extra vierge olijfolie, met een schitterende smaragdgroene kleur en onmiskenbare aroma's en smaken.
Respect voor het land dat in evenwicht en harmonie moet worden bebouwd, een unieke combinatie van bodems, hoogtes en microklimaten maakt het mogelijk wijnen te verkrijgen met hun eigen en onherhaalbare persoonlijkheid, en een extra vergine olijfolie van de hoogste kwaliteit.

Prijzen en onderscheidingen:
2020
- New York International Olive Oil Competition, USA: Gold Award
- Wedstrijd voor extra vierge olijfolie in Los Angeles, USA: Bronze Award
- Olive Japan Japan: gouden medaille
- Gambero Rosso: 3 Foglie,
- Gambero Rosso: Beste Olijfolie & Wijn
- Milan International Olive Oil Award: Bicchiere d'Oro

2019
- New York International Olive Oil Competition, USA: Gold Award
- Olive Japan Japan: zilveren medaille,
- Great Taste UK: 1 ster