Madonna dell'Olivo

Madonna dell'Olivo

Het bedrijf produceert hoogwaardige olijfolie Madonna dell'Olivo in Campania, in Serre, uit meer dan 2.000 bomen die zijn verspreid over een oppervlakte van bijna 7 hectare. De boerderij wordt omgeven door olijfbomen, in de buurt van het heiligdom van de Madonna dell'Olivo (XVI eeuw), waaruit het zijn naam ontleent.
De passie en het vermogen van de eigenaar van het bedrijf dat hij heeft na verloop van tijd de uitzonderlijke resultaten toelaat. Alle oliën worden geperst in een continue cyclus met koud persen in de oliemolen van de onderneming en verkregen uit olijven zonder pit. Vanuit de rassen die veel op het microklimaat en het land waar ze wonen, hangt af van verschillende oliën geproduceerd met onderscheidende smaken; geen blends, maar enkele oliën die de 'echte' smaak van rassen Rotondella rassen Carpellese, Itrana, Ravece uit te drukken. Elke fase van de productie van olijfolie wordt nauwlettend in de gaten, van oogst tot de opslag in speciale containers onder stikstof.
Het grootste deel van het bedrijf de productie is bestemd voor verkoop op de buitenlandse markt. De 1,5-liter RARO fles met zijn prachtige verpakking aanwezig moest zijn de eer aan de Gallery of Modern Art in New York.

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)