Marfuga

Marfuga

De Azienda Agraria Marfuga weet heel goed dat elke vrucht zijn beste moment heeft om te oogsten: sommige olijven worden voortijdig geoogst om extra vierge, fruitige en geurige oliën te verkrijgen, om strikt rauw te worden gebruikt, gedeeltelijk op de juiste rijpheid om meer uitgebalanceerde oliën te verkrijgen , met een licht fruitige, dus met een grote capaciteit en veelzijdigheid van combinaties. In de maanden oktober, november en december wordt de oogst volledig uitgevoerd door met de hand te "plukken", waardoor de steenvrucht wordt beschermd tegen trauma als gevolg van in de grond vallen, waardoor deze intact blijft.

Lees verder

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Om een ​​olie van hoge kwaliteit te verkrijgen, worden de olijven binnen 12/24 uur na het verzamelen verwerkt. De maalmachine van het bedrijf Marfuga werkt in een continue cyclus bij een gecontroleerde temperatuur tussen 25° en 27°.
De opslag en conservering van de olie wordt uitgevoerd in kamers met gecontroleerde temperatuur, in roestvrijstalen tanks met stikstof, waardoor het product wordt beschermd tegen snelle oxidaties. Het bottelen gebeurt altijd rechtstreeks door het bedrijf. Na een korte rustperiode wordt de olie onderworpen aan een natuurlijk kartonnen filtratieproces, wat de kwaliteit, de voedingswaarde en de organoleptische eigenschappen absoluut niet verandert.
Het bottelen in het bedrijf gebeurt op basis van de bestellingen die dagelijks binnenkomen, waardoor de olie altijd vers aankomt bij de eindverbruiker.

Prijzen en onderscheidingen:
 - ERCOLE OLIVARIO (1e plaats 2013 - 2e plaats 2016)
 - SIRENA D'ORO di Sorrento (1 ° Place 2006 - 3e plaats 2013)
 - ORCIOLO D'ORO
 - Oro Verde DELL'UMBRIA