Marina Colonna

Marina Colonna

De extra vergine olijfolie Marina Colonna is in de agrarische landgoed Masseria Bosco Pontoni in het dorp San Martino in Pensilis in de regio Molise, produceert. De ongeveer 50 hectare Colonna huis is gelegen tussen groene heuvels op het zuidelijke deel van Molise, die bekend staat om zijn vruchtbare bodem. Zorgvuldig toezicht olijfbomen met twintig verschillende variëteiten vormen de basis voor een eerste klas extra vergine olijfolie. Hier beste rassen van olijven worden geteeld, vooral typisch Italiaanse soorten, maar ook niet-lokale olijfvariëteiten, waaronder Leccino, Peranzana, Frantoio, Coratina, Gentile di Larino, Ascolana Tenera, Cima di Melfi, FS17, Rosciola, Nocellara del Belice, Itrana, Kalamata, Maiatica , Leccio del Corno, termieten di Bitetto. Meer dan de helft van deze rassen Organic gecertificeerd.
De olijven worden geteeld met modernster technologie en geoogst, terwijl de nadruk wordt gelegd op de laagst mogelijke milieubelasting. De oogst vindt plaats van oktober tot december, vlak voor de olijven volledig rijp zijn. Grote zorg in alle fasen van de productie en de traditionele drukken zorgen voor een uitstekende extra vergine olijfolie met een uitstekende balans van smaken en het behoud van waardevolle ingrediënt

Prijzen en onderscheidingen:
2014
- Flos Olei: score 96/100 olie Colonna BOB Molise
- Extrascape 2014 monocultivar Peranzana werd de eerste plaats in de categorie 'Middelgrote Fruity' - Traditionele Landschap en ontving de 'Grote Prijs Extrascape' voor de beste landschap
- New York Olive Oil Competition 2014 - gouden medaille winnaar 'Marina Colonna Peranzana evenwicht tussen bitter en kruidig __met noten van artisjok en uitzonderlijke harmonie. Een hoge complexiteit en volharding'.
 - Crown Master of Oil in 2014 als onderdeel van de gids 'Terre d'Olio' van Fausto Borella.

2013
- Flos Olei: score 96/100 olie Colonna BOB Molise
- Gambero Rosso - drie blad oliën van Italië 2013 gids Gambero Rosso.
- New York Olive Oil Competition 2013 - Silver Award Winner 'Marina Colonna is een van de beste extra vergine olijfolie in de wereld voor het jaar 2013".
- 'Selectie' International Competition: Colonna BOB Molise en Colonna monocultivar Peranzana bekroond met drie sterren
Extrascape 2013 - best extra vergine olijfolie en landschap achtergronden, delicate fruit categorie

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)