Oro di Pantelleria Kazzen

Oro di Pantelleria Kazzen

Oro di Pantelleria Kazzen is een klein familiebedrijf dat zijn producten volgt van de inzameling van de grondstof tot de verpakking, de etikettering en de laatste controle.
De controle van alle productieprocessen laat toe om maximale veiligheid en maximale authenticiteit te garanderen. Alle producten van Kazzen Oro di Pantelleria worden op natuurlijke wijze gemaakt zonder toevoeging van conserveermiddelen, met respect voor de lokale traditie. Elke pot bevat de geschiedenis, de passie, de wijsheid van de boeren en de innovatieve geest van de nieuwe generaties.
Bovenal is er liefde voor de natuur en voor het eigen eiland. Een belangrijke keuze was om voor haar producten alleen extra vierge olijfolie te gebruiken.
In het laboratorium van het bedrijf worden de producten verwerkt volgens de oude methoden die zijn geleerd en bewaard door de tradities van Pantelleria, maar met moderne technologieën die veiligheid en kwaliteit garanderen. Het absolute respect voor oude recepten, de nauwgezette selectie van elke grondstof, de ambachtelijke verwerkingsmethoden en de voortdurende kwaliteitscontroles versterken de producten van topkwaliteit.

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)