Tumminello

Tumminello

De geschiedenis van Tumminello-koekjes begon in 1977 in Castelbuono, een Siciliaanse stad van middeleeuwse oorsprong. Hier werd het eerste laboratorium voor de productie van brood en koekjes geopend. In de loop der jaren wordt de door een familie gerunde ambachtelijke werkplaats een klein bedrijf, waar elk product op een unieke manier wordt geboren met de keuze van de beste ingrediënten en met respect voor tradities.

Lees verder

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

De passie voor bakkerijproducten, die van generatie op generatie wordt doorgegeven, stelt ons in staat om vandaag de dag te werken om "de beste koekjes ter wereld" te maken met de authentieke smaak van de koekjes uit het verleden.
Ernst, passie, toewijding en sterke aandacht voor de wensen van de klant hebben altijd geanimeerd en geanimeerd teamwerk in het bedrijf.
Om producten aan te bieden die de authentieke smaak van de traditie van het verleden respecteren, worden producten ontwikkeld met een zorgvuldige en nauwkeurige handmatige vaardigheid in een aseptische omgeving. De belangrijkste ingrediënten voor een succesvol product zijn allereerst liefde en passie.
Biscotti Tumminello is een constant groeiend bedrijf. Het gebruikt de meest moderne technologieën in overeenstemming met productietechnieken die zijn overgenomen van de oude ambachtelijke traditie, en implementeert zo de combinatie van traditie en moderniteit die cookies een unieke waarde geeft. Om een ​​maximale kwaliteit te garanderen, wordt het hele voedselproductieproces van het veld tot aan de tafel gecontroleerd.
De kwaliteit van Tumminello-producten is gebaseerd op het gebruik van uitsluitend in Sicilië geproduceerde grondstoffen van hoge kwaliteit.
Voor de productie van haar koekjes gebruikt Tuminello uitsluitend meel, melk, eieren van scharrelkippen, manna, citroenen, echte amandelen, honing, exclusief op Sicilië geproduceerd fruit. Voor het bedrijf Tumminello is het essentieel om elke dag kwaliteit te garanderen in verschillende aspecten, zoals hygiëne, gezondheid, voeding, sensorische, technologische en milieuaspecten.